Cothen, 23 januari 2019. Op zaterdag 26 januari houdt muziekvereniging Excelsior wederom haar traditionele winterconcert. Aan dit concert zullen alle geledingen van Excelsior, te weten de twirlers, malletband en fanfare hun medewerking verlenen.

Dirigent Herman Wiegers

De technische leiding van de fanfare is als vanouds in handen van dirigent Herman Wiegers. De twirlers staan ook dit jaar onder leiding van Sabine van Helden. Voor de malletband wordt het na 10 jaar helaas het laatste concert onder leiding van dirigent Marcus Wiebenga. Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook dit jaar een bijzonder afwisselend programma voor u samengesteld.

Arrangementen

Voor de pauze brengen wij diverse arrangementen van klassieke werken waaronder 'Carmen Prelude' van Georges Bizet en het prachtige 'Air Pathétique' van Beethoven. Na de pauze brengt de fanfare 'Hollands Fabricaat' arrangementen van diverse Nederlandse artiesten waaronder Bløf en Guus Meeuwis. De malletband zal op gepaste wijze afscheid nemen van haar dirigent met het prachtige 'Alkumtam', de zonnegod. Met dit werk hebben zij op 4 februari 2017 deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen Slagwerk in Oosterhout en daar destijds de kampioenstitel in de 2e divisie in de wacht gesleept.

Twirlshows

Uiteraard maken onze twirlers het feest compleet met een paar spetterende twirlshows. Kortom: het winterconcert 2019 belooft weer een genot voor het oor en het oog te worden! Tijdens het concert houdt Excelsior een verloting. De opbrengst daarvan komt ten goede aan het instrumentenfonds.

Kaarten

Het concert vindt plaats in sporthal 'De Rijnsloot' in Cothen, de aanvang is om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19:15 uur. De entree bedraagt € 7,50 en is voor donateurs gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.excelsiorcothen.nl of kijk op onze Facebookpagina: https://m.facebook.com/MvExcelsior

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha