Wijk bij Duurstede, 23 november 2018. Vrouwenkoor ‘Eigen Wijs’ uit Wijk bij Duurstede en Christelijk gemengd koor ‘Revival’ uit Huizen geven gezamenlijk twee keer een kerstconcert: ‘Kerst met een Twist’. Kaarten kosten € 7,50 per stuk, inclusief koffie/thee in de pauze Kaarten kunt u bestellen via www.vrouwenkooreigenwijs.nl  en zijn ook verkrijgbaar via de leden van vrouwenkoor “Eigen Wijs” en bij de VVV aan de Markt 24 in Wijk bij Duurstede.

Samen optreden

Grietje Houwink is dirigent van beide koren en opperde vorig jaar het idee om samen ‘iets’ te doen met een kerstconcert. Nu, ruim een jaar later is het een feit: beide koren gaan samen optreden. Op 8 december in Huizen en op 14 december in Wijk bij Duurstede. De samenwerking tussen beide koren verloopt geweldig, iedereen heeft er zin in. De muzikale omlijsting van de dubbelconcerten wordt verzorgd door pianist Sjaak Verboom uit Soest en fluitist Dick van Vliet uit Woerden. Dick zal een aantal liederen begeleiden met cajun, een percussie-instrument.

Nieuwe koers

Vrouwenkoor ‘Eigen Wijs’ bestaat bijna 15 jaar en is sinds de komst van Grietje een nieuwe koers gaan varen. Meer eigenwijze liederen en verrassende arrangementen! Christelijk gemengd koor ‘Revival’ bestaat al 36 jaar en zingt vol overgave mooie, eigentijdse geloofsliederen. Bij beide koren staat plezier in zingen voorop en daarnaast wordt gestreefd naar een hoger niveau. Hard werken in een ontspannen sfeer. Het is een mooie uitdaging om daar een goede balans in te vinden en te houden. Het kerstprogramma is gevarieerd en verrassend. U bent van harte welkom.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha