Cothen, 6 november 2018. In de week van 5 t/m 17 november zullen de leden van Muziekvereniging Excelsior Cothen bij u langskomen voor onze jaarlijkse donateursactie. Wij hopen hierbij op uw bijdrage voor onze muzikale vereniging, zodat wij deze bloeiende kunnen houden! Gelukkig vinden veel mensen in Cothen en Langbroek onze muziekvereniging onmisbaar voor ons dorp. Denk daarbij maar eens aan alle activiteiten en evenementen die door onze muziekvereniging worden opgeluisterd, zoals carnaval, koningsdag , sinterklaas en kerstsamenzang.

Steun is nodig

Gelukkig ook beseffen de meesten van u dat een muziekvereniging als de onze onmogelijk kan bestaan zonder financiële steun van buitenaf. Men hoeft daarbij alleen maar stil te staan bij de aanzienlijke kosten van het onderhoud en vernieuwing van uniformen & instrumenten als ook de kosten voor de opleiding van onze nieuwe jeugband "Jong Excelsior" .

Club van 100

Naast een kleine bijdrage kunt u ook lid worden van de "Club van 100". Vele Cothenaren en ook mensen van buitenaf zijn inmiddels lid van deze club waarmee zij loyaliteit en enthousiasme naar onze vereniging extra willen benadrukken. Wij nodigen u graag uit om deel uit te maken van deze club!! Het lidmaatschap voor de Club van 100 bedraagt jaarlijks minimaal €. 100,-. Voor meer informatie omtrent toetreding kunt u terecht bij de leden die bij u aan de deur komen of bezoek onze website: www.excelsiorcothen.nl. Natuurlijk wordt uw deelname tot onze "CLUB VAN 100" zeer gewaardeerd!! Mocht u onverhoopt niet thuis zijn bij ons bezoek, dan krijgt u een flyer door de brievenbus waarop u kunt invullen op wat voor manier u onze vereniging wilt sponsoren.

Kerstsamenzang

Ook nodigen wij u van harte uit voor spetterende activiteiten die de komende tijd weer op onze agenda staan, zoals een kerstsamenzang op zaterdagavond 22 december in de Sint-Petrus en Paulus kerk van Cothen en ons jaarlijkse winterconcert op zaterdag 26 januari 2019 om 20:00 uur in sporthal de Rijnsloot in Cothen. (Donateurs gratis toegang)

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha