Wijk bij Duurstede, 23 september 2018. Op donderdag 4 oktober draait in Calypso om 20.00 uur de film 'On Chesil Beach'. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

On Chesil Beach

Het is de zomer van 1962. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen.

Mooi, teder liefdesdrama, naar een boek van de geliefde Brits auteur Ian McEwan, die zelf het scenario voor deze verfilming schreef. Regisseur Dominic Cooke maakte eerder voor de BBC de Shakespeare-verfilming The Hollow Crown. De film is deels gefilmd aan het mooie Chesil Beach in Dorset.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha