Wijk bij Duurstede, 22 augustus 2017. Heb jij ook zo genoten van het succes van onze Oranje Leeuwinnen deze zomer tijdens het EK voetbal? Gewoon als gastland meedoen en dan ook nog op spectaculaire wijze Europees Kampioen worden!

Zelf voetballen

Vond jij voetbal altijd wel leuk, maar heb je nu nog meer zin om zelf ook te gaan voetballen? Nou dat kan hoor want ook bij CDW hebben we een hele leuke meidengroep die voetbalt. Momenteel hebben we al 3 meiden-elftallen voetballen: Meiden onder 15, 17 en 19 jaar en nog vele jongere meisjes die in de mixed competitie meedoen.

Kennismaken

Wil jij ook eens kennismaken met de voetbaltrainingen, dan ben je van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend mee te trainen met de meiden van CDW. Op maandag van 19.00-20.30 uur en op woensdag van 17.45-19.00 uur kun je komen meetrainen op de velden van CDW. Kun je eens rustig kijken of je het leuk vindt en je wilt aansluiten bij ons meidenvoetbal, er is zeker nog plaats voor jou!

Aanmelden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar hoeft niet, melden op de training zelf bij de trainer is voldoende. Misschien tot ziens op de velden van CDW.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha