Cothen, 2 juli 2018. Bij uitgeverij E-Pulp Publishers is het gratis e-book 'De brieven die onheil spelden' van detectiveschrijver Anne van Doorn verschenen. In deze spannende novelle vertelt particulier rechercheur Robbie Corbijn over een zaak die speelde toen hij nog bij de politie werkte. Een jonge fruitboer werd vermoord. Het leek op een roofmoord, tot de weduwe dreigbrieven vond die het misdrijf in een ander licht plaatsten. Hoewel nergens wordt genoemd waar deze zaak zich afspeelde, zal de oplettende lezer Cothen in de beschrijvingen herkennen.

Gratis E-book

'De brieven die onheil spelden' is gratis voor iedereen die zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van uitgeverij E-Pulp Publishers. Het e-book is het eerste deel in een nieuwe serie e-novellen over speurneuzen Robbie Corbijn en Lowina de Jong. In de afgelopen twaalf maanden heeft de schrijver hard gewerkt aan een reeks van twaalf verhalen, die in lengte variƫren van zeven- tot twaalfduizend woorden. Met enige regelmaat zullen nieuwe delen op de markt komen, voor de prijs van een kop koffie.

Regionale detectiveroman

Naast de serie novellen publiceerde Anne van Doorn onlangs ook de detectiveroman 'De student die zou trouwen', over een student die in de bloedhete zomer van 1976 verdween na bezoek aan een boekhandel in Utrecht. Destijds was een inwoner van Wijk bij Duurstede de hoofdverdachte. Ruim veertig jaar worden de stoffelijke resten van de student op de Utrechtse Heuvelrug gevonden. Slechts met zeer grote moeite slaagden Robbie Corbijn en Lowina de Jong dat oude mysterie op te lossen. 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha