Wijk bij Duurstede, 3 juni 2018. Na een tryout en een voorpremière is het zaterdagavond 2 juni om 20:00 uur toch écht losgegaan: het muziektheaterspektakel 'Hendrikje Dertien, Koning van Niks' van Stichting De Inrichting, beleeft op deze avond haar première.

Koningsdrama

Met zo'n 25 spelers, ondersteund door het Wijks Vocaal en het orkest de Vrienschapskring uit Ankeveen, wordt een humoristisch 'koningsdrama' op de planken gezet. Na een voorbereidingstijd van ruim twee jaar zijn alle acteurs en musici op elkaar ingespeeld. Al bij de tryout bleek het publiek op het puntje van de kuipstoel van de tribune te zitten om vooral niets te missen van de messcherpe dialogen en de kolderieke scenes.

Kaarten

Voor de komende speeldagen zijn er nog kaarten à € 22,– te koop bij de VVV in Wijk bij Duurstede. 'Hendrikje Dertien' wordt nog gespeeld op 3 juni (matinee, start 13.30 uur), op 7, 8 en 9 juni (avondvoorstelling, start 20.00 u) en op zondagmiddag 10 juni (start 13.30u). Reserveren kan bij de VVV. Telefonisch (0343 575 995) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha