Wijk bij Duurstede, 1 juni 2018. Deze week verschijnt de tweede detectiveroman van Anne van Doorn. 'De student die zou trouwen' gaat over een student die in 1976 vermist raakte na bezoek aan een boekhandel. Een inwoner van Wijk bij Duurstede was destijds de hoofdverdachte. Ruim veertig jaar later worden de stoffelijke resten van de student op de Utrechtse Heuvelrug gevonden. De vindplaats stelt de politie voor een groot raadsel. Een vergeten geschiedenis van de heuvelrug vormt de clou van het intrigerende mysterie.

Detectiveroman

Hoofdpersonen in de tweede detectiveroman van Anne van Doorn zijn Robbie Corbijn en Lowina de Jong, die het particulier recherchebureau runnen. De zaak van de verdwenen student is dé cold case die Robbie Corbijn per se wil oplossen. Maar is dat wel mogelijk, na ruim veertig jaar? Het lijkt een bij voorbaat hopeloze zaak. 'De student die zou trouwen' is een spannend speurdersverhaal voor liefhebbers van detectiveromans.

Waarschuwing!

Anne van Doorn is het pseudoniem van de schrijver die in de regio beter bekend is als M.P.O. Books. Van hem verscheen afgelopen najaar 'De bloedzuiger', over een meisje dat na afloop van haar schooldag verdwijnt. Biblion noemde dat boek een vakkundige thriller met een ingenieus plot. 'De student die zou trouwen' is verkrijgbaar de Bruna en boekhandel Pettinga in Wijk bij Duurstede en andere boekwinkels in de regio. Een waarschuwing is wel op z'n plaats. Schrijver Anne van Doorn verwacht dat de lezer na bezoek aan de boekhandel zelf ook een tijdje zal verdwijnen... in de mysterieuze wereld van Robbie & Lowina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha