Wijk bij Duurstede, 14 mei 2017. Op dinsdag 22 mei draait in Calypso om 20.00 uur de film 'Hannah'. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Hannah

Het leven van Hannah krijgt een dramatische wending als haar echtgenoot wordt gearresteerd. Ogenschijnlijk onaangedaan gaat Hannah door met de dagelijkse dingen. Ze vindt soelaas in een amateurtoneelgezelschap, waar niemand over haar situatie praat. Wanneer ze door haar zoon de deur wordt gewezen, wordt de rauwe werkelijkheid intens voelbaar en verliest ze de grip op haar leven.

De film is vooral een existentiële thriller. De spanning zit niet in wat er precies is gebeurd, maar in wat dat oproept in het hoofd van Hannah, ingehouden achter de ogen van de actrice. Alleen tijdens haar acteerlessen kan Hannah heel voorzichtig uiten wat zich daar schuilhoudt. Fantastisch gespeeld door Charlotte Rampling.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha