Wijk bij Duurstede, 13 mei 2018. Filmvoorstelling -een Wonderlijke reis- Stichting “Pan de Vida” in Peru. Welkom in de Rivier Gemeente Wijk bij Duurstede, donderdagavond 17 mei, aanvang 20.00 uur Als je vervoer nodig hebt, bel dan 06-58843446, tot 2 dagen voor de voorstelling. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis. Locatie : Gebouw De Rivier, Kanaal Noord 1, Wijk bij Duurstede.

Het verhaal

Je wordt geboren en daarna kunnen je ouders niet voor je zorgen. Je wordt achtergelaten in een bus. Je wordt gevonden en opgenomen in een kindertehuis. Een Nederlands echtpaar (met 'eigen' kinderen) adopteert je.

Geboorteland

Je verhuist van Peru naar Aalten in de Achterhoek. Je wordt zeer liefdevol verzorgd. Je wordt volwassen. Je krijgt een verlangen... Je gaat terug naar je geboorteland... Via de landelijk TV zoek je tevergeefs naar je moeder. Je gaat omzien naar de allerarmste kinderen van Peru. Samen met je Peruaanse vrouw ben je nu, 12 ½ jaar na de start van het werk in Peru, medeverantwoordelijk voor het verstrekken van inmiddels 540.000 maaltijden aan kinderen per jaar.

Indrukwekkend

Het is een indrukwekkende film over het leven van Carlos en Mariela van de Kamp. Carlos is de zoon van Wilkin en Aukje van de Kamp. Ook Aukje heeft een bijzondere rol in dit waar gebeurde verhaal.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha