Wijk bij Duurstede, 21 april 2018. Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) is een succesvolle modeontwerper in het Londen van de jaren vijftig. Hij woont samen met zijn ongetrouwde zus, die de touwtjes van het bedrijf en het huishouden strak in handen heeft. Het evenwicht wordt verstoord door de komst van de nieuwe muze van Woodcock, de jonge serveerster Alma. Zijn ordezucht, ego en moederobsessie worden op de proef gesteld in een amusant kat-en-muisspel tussen te seksen.

Phantom Thread is de nieuwste film van meesterregisseur Paul Thomas Anderson, bekend van The Master en There will be blood. Het is een wonderbaarlijke en opvallend grappige film over liefde en obsessie, geïnspireerd op ‘Rebecca’ van Hitchcock. Het is naar eigen zeggen de laatste rol van de legendarische acteur Daniel Day-Lewis. Hij speelt de stugge Reynolds Woodcock vol venijnige charme. Let ook op de prachtige Oscar winnende kostuums. Mis deze prachtfilm niet!

Dinsdag 1 mei om 20.00 uur. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha