Nieuwe website ditiswijk.nl

verhuizenditiswijk.nl verhuist en krijgt een fris, nieuw aanzien
verhuizen

ditiswijk.nl verhuist en krijgt een fris, nieuw aanzien

Wijk bij Duurstede, 31 januari 2015. De afgelopen maanden is de redactie druk bezig geweest achter de schermen. Langzaam maar zeker is toegewerkt naar de verhuizing naar de nieuwe website, die morgenmiddag gaat plaatsvinden. De planning is dat ditiswijk.nl daarom morgenmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur tijdelijk niet bereikbaar is. U hoeft niets te doen. Als de verhuizing achter de rug is zijn wij gewoon weer te vinden op ons vertrouwde adres: www.ditiswijk.nl.

Waarom een nieuwe website?

De ontwikkelingen op het web staan niet stil. De redactie volgt wat er gaande is op dit gebied en groeit hierin mee. Dit op het gebied van techniek, maar we monitoren ook het kijkgedrag van onze lezers en spelen hierop in. Zo is onder andere te zien dat ditiswijk.nl steeds meer wordt bezocht via onze Facebookpagina en Twitter, wat inhoudt dat veel mensen op een andere manier bij ons binnenkomen. Op technisch gebied worden toepassingen die wij gebruikten binnenkort niet meer ondersteund, dus alle reden om er weer eens flink met de bezem door te gaan!

Beeldmateriaal

Op onze nieuwe website krijgt ons beeldmateriaal een meer prominente rol. Verder vindt u er gewoon alle artikelen in de categorie├źn die u gewend bent. Ook zijn er natuurlijk links naar ons fotoarchief en naar ons Youtubekanaal, zodat u op uw gemak alle eerder geplaatste foto’s en video’s nog eens kunt terugkijken. Heeft u naar aanleiding van de verhuizing vragen of suggesties voor verbetering? Schroom dan niet een e-mail te sturen naar de redactie.