Boerenkool en bingo voor senioren

Binding seniorenwerk

Binding seniorenwerk

Langbroek, 3 januari 2015. Traditie getrouw starten de senioren van Stichting Binding Langbroek het nieuwe jaar de maandelijkse warme maaltijdavond met boerenkool. Een heerlijke Hollandse maaltijd met uiteraard een mooi stukje rookworst. Op dinsdag 13 januari 2015 zijn de senioren weer welkom in het dorpshuis de Toekomst te Langbroek.

Bingo

Om 17.00 uur wordt na de Nieuwjaarstoost gestart met een paar bingorondjes. En, voor velen erg belangrijk veel ruimte om gezellig wat bij te praten. De zaal is daarom al vanaf 16.45 uur open. senioren kunnen zich opgeven voor deze altijd weer gezellige avond bij Truus Vermeulen, telefoonnummer 0343-561733. Uw aanmelding voor de boerenkool maaltijd graag uiterlijk zaterdag 10 januari 12.00 uur. De kosten voor de maaltijd inclusief de bingo kaarten zijn 7 euro.