Ditiswijk.nl een jaar te kijk

00 jaartekijk2014

00 jaartekijk2014

Wijk bij Duurstede, 29 december 2014. Net als voorgaande jaren stelde Kuifje, vrijwilliger van ditiswijk.nl, weer het ‘Jaar in beeld’ samen. Een jaaroverzicht bestaande uit foto’s van gebeurtenissen die in 2014 de revue passeerden in Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede.

Mooi, vrolijk, ontroerend

Neem even de tijd en bekijk het jaaroverzicht. Het geeft u een mooi beeld van mooie, vrolijke, sportieve, ontroerende en op andere wijze indrukwekkende gebeurtenissen dichtbij huis. Een mooie aanvulling op alle jaaroverzichten die er op landelijke en internationale media worden vertoond deze dagen. De foto’s werden gemaakt door vrijwilligers, zonder wie ditiswijk.nl niet dagelijks zou kunnen verschijnen. Hartelijk dank hiervoor Ed Magielse, Walter Blokker, fotopersbureau Paul Groeneveld, Jan van Kooten, Riny van Batenburg en Rogier Sangers!

Nieuwjaarsreceptie

Uiteraard ziet u de primeur op ditiswijk.nl. Wilt u het ‘Jaar in beeld’ in het groot zien? Komt u dan naar de Nieuwjaarsreceptie op ’t gemeentehuis, op maandag 5 januari vanaf 19.00 uur.