Nieuwe website in 2015

sreenshot2015Een schermafdruk van de nieuwe website, die later in het nieuwe jaar live gaat.

sreenshot2015

Wijk bij Duurstede, 28 december 2014. Terwijl menigeen geniet van een welverdiende kerstvakantie, is de redactie van ditiswijk.nl druk bezig. Het is qua nieuws een rustige periode, maar dat biedt ons de gelegenheid om met andere zaken bezig te zijn die ook nodig zijn voor het in stand houden van ditiswijk.nl.

Nieuwe website

Webmaster Marien Stoel volgt de technische onwikkelingen op de voet voor ditiswijk.nl. De afgelopen weken is hij druk geweest met het bouwen van een nieuwe website voor ditiswijk.nl, die later in het nieuwe jaar live gaat. Een bijzonder omvangrijke klus, kunnen we u melden!

Waarom?

Waarom een nieuwe website? De techniek ontwikkelt zich, en ook onze kennis van het beheer van een website als die van ditiswijk.nl. Achter de schermen monitoren wij hoe u ons weet te vinden en waar uw interesse vooral naar uit gaat, zodat wij hier op in kunnen spelen. De laatste jaren zijn sociale media een steeds grotere rol gaan spelen. Veel lezers bereiken ons via Facebook of Twitter. Maar wat ook is veranderd, is de rol van het beeldmateriaal. De redactie besteedt, geholpen door trouwe vrijwiligers, veel aandacht aan mooie foto’s. Deze foto’s willen we graag beter tot hun recht laten komen, omdat we hebben gemerkt dat dit door onze lezers erg op prijs wordt gesteld. 

Tips welkom

Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar de redactie.