Blues ’n Stuff warmt ’t Hoff op

Hof Matinee 6736Blues 'n Stuff in de Hoffmatinee/foto Ed Magielse

 

Hof Matinee 6736

Blues ’n Stuff in de Hoffmatinee/foto Ed Magielse

Wijk bij Duurstede, 28 december 2014. Afgelopen zondagmiddag was het tijd voor de Hoffmatinee in café ’t Hoff. Dit was de laatste van dit jaar.

Blues ’n Stuff

Tom Moerenhout had voor deze middag de Rotterdamse band Blues ’n Stuff naar Wijk bij Duurstede weten te halen. De formatie werd deze middag aangevuld Tom Moerenhout op saxofoon en zanger/gitarist Ray Sixstring. Omstreeks kwart over vier gingen de mannen spelen en kwamen er steeds meer bezoekers ’t Hoff binnen om dit jaar nog één keer te genieten van een portie blues. Een lekker glaasje drinken met een swingend tintje. Meer had de muziekliefhebber niet nodig op deze koude wintermiddag. Hof Matinee 6747Hof Matinee 6749Hof Matinee 6750