Kerst vieren in Langbroek

Seniorenkerst Langbroek 6533Zo'n 60 ouderen genoten van de gezellige kerstviering/foto Ed Magielse
Seniorenkerst Langbroek 6533

Zo’n 60 ouderen genoten van de gezellige kerstviering/foto Ed Magielse

Langbroek, 17 december 2014. Afgelopen middag is in Langbroek de kerstviering voor senioren gehouden in Dorpshuis de Toekomst. De kerstviering is georganiseerd door Stichting Binding.

Kerstverhaal

Na de opening, die traditioneel bestaat uit het kerstverhaal, was het tijd voor samenzang van bekende kerstliederen. Na de samenzang werd er wat gedronken en werden er enkele gedichten voorgedragen. De voordrachten stonden vooral in het teken van bezinning in de steeds meer verhardende maatschappij. Traditioneel werd de middag, die duurde van 16:00 t/m 19:00 uur, afgesloten met een gezamelijke kerstmaaltijd. Zo’n 60 mensen namen deel aan de kerstviering. Seniorenkerst Langbroek 6529Seniorenkerst Langbroek 6532Seniorenkerst Langbroek 6540