Beschilder een bord voor kerstmis

Workshop 6467Dat valt nog niet mee, een bord beschilderen/foto Ed Magielse
Workshop 6467

Dat valt nog niet mee, een bord beschilderen/foto Ed Magielse

Langbroek, 11 december 2014. Gisterenmiddag is in Dorpshuis de Toekomst een creatieve workshop gehouden door kunstenares Cocky Plekker. In deze workshop mochten de deelnemers een porseleinen bord leren beschilderen in kerstsfeer. De deelnemers konden onder het genot van een kop koffie of thee, verschillende schilderstechnieken leren om de borden zo fraai mogelijk te maken.

Fijn lijntjes

Dat leek in eerste instantie nog niet mee te vallen, om vanuit de hand met hele fijne lijntjes te werken. Maar na wat oefenen lukte het deze creatieve dames om fraaie beschilderingen op de borden aan te brengen. Na het schilderen werden de borden gebakken in een oven en houden de deelnemers er een uniek, door henzelf gesigneerd bord kerstbord aan over. Workshop 6468Workshop 6472Workshop 6473