wijkbijduurstede.nl en welkominwijk.nl gaan samen

screenshot voordeur 300dpiDe website van de gemeente krijgt een nieuwe homepage
screenshot voordeur 300dpi

De website van de gemeente krijgt een nieuwe homepage

Wijk bij Duurstede, 8 december 2014. Wie vanaf donderdag 11 december 2014 de website van de gemeente bezoekt krijgt een hele andere startpagina te zien dan voorheen. De gemeentelijke website en de website welkominwijk.nl zijn vanaf die datum aan elkaar gekoppeld en hebben samen een nieuw gezicht gekregen; een zogenaamde nieuwe ‘voordeur’. De gemeente en de Vereniging Citymarketing Wijk bij Duurstede hebben het initiatief hiervoor genomen.

Gezamenlijke voordeur

Via de ‘gezamenlijke voordeur’ kunt u aan de linkerkant direct naar informatie over winkels, horeca, evenementen en het museum. Aan de rechterkant kunt u direct naar gemeentelijke informatie, zoals naar informatie over de dienstverlening en meldingen openbare ruimte.

Nieuw gezicht

Wethouder Wil Kosterman is blij met het nieuwe gezicht. ‘We hebben nu achter het bekende internetadres wijkbijduurstede.nl heel veel informatie direct vindbaar. Net als de Vereniging Citymarketing Wijk bij Duurstede zien wij deze gezamenlijke digitale ‘voordeur’ als een belangrijke stap in het promoten van onze mooie gemeente. Ik nodig u van harte uit om onze website te bezoeken.’