Kerstmiddag voor senioren in Langbroek

Binding seniorenwerk

Binding seniorenwerk

Langbroek, 3 december 2014. Ook dit jaar hopen de senioren vrijwilligers van Stichting Binding weer veel senioren in het Dorpshuis “De Toekomst” in Langbroek te begroeten bij de jaarlijkse kerstmiddag. De middag wordt gehouden op dinsdag 16 december en begint om 16.00 uur. Vanaf 15.45 uur is de zaal open.

Liederen en voordrachten

In een sfeervolle omgeving kunt u meezingen met bekende kerstliederen, en luisteren naar enkele prachtige voordrachten. De kerstviering wordt afgesloten met een drankje en een gezamenlijke en feestelijke Kerstmaaltijd. De kosten voor deze heerlijke middag zijn 7 euro per persoon. Uw aanmelding voor de kerstmiddag graag uiterlijk vrijdag 12 december bij Truus Vermeulen, telefoonnummer 0343-561733.