Vrienden van SVF krijgen eigen walk of fame

Vrienden van svf foto 1De 'Walk of fame van SVF'
Vrienden van svf foto 1

De ‘Walk of fame van SVF’

Cothen, 30 november 2014. De PR-commissie van SVF heeft een leuke actie bedacht om meer mensen bekend te maken met de Vrienden van SVF. Iedere nieuwe aanmelding mag een gratis tegel laten maken en komt in de heuse walk of fame!

Voor de jeugd

Als Vriend van SVF doneert u 50 euro per jaar, en voor dit bedrag worden er bijvoorbeeld materialen voor de jeugd aangeschaft, een berging gebouwd, onderhoudsmaterialen gekocht etc.

Eerste tegels

De actie is een succes en Cor van Vulpen is zaterdag druk bezig geweest met het leggen van de eerste tegels. Uw bedrijfslogo, de namen van uw kinderen of familienaam, een tegel voor het hele team, een mooie spreuk, het kan allemaal! Interesse? Stuur een mail en meld u aan!