Gratis eieren voor nieuwe leden van Kinderboerderij de Vliert

DSC3948diw
 DSC3948diw

De pluimveehokken blijven nog een dicht, maar er is meer te knuffelen op de Vliert/foto archief ditiswijk.nl

Wijk bij Duurstede, 30 november 2014.  Afgelopen weken is de kinderboerderij heel erg druk geweest met alle maatregelen omtrent de vogelgriep. Uiteraard wil de boerderij dat mens en dier beschermd worden, dus hebben zij graag voldaan aan deze maatregelen. Gelukkig is de boerderij nu weer open, dus alle bezoekers zijn weer van harte welkom. Voorlopig zijn de pluimvee- en vogelverblijven nog afgeschermd voor publiek. Het is wel mogelijk dat er van overheidswege weer wijzigingen worden opgelegd, dus er zijn geen garanties.Deze maatregelen hebben de boerderij echter veel geld gekost. Dit is mede de reden dat zij nu een oproep doen om nieuwe leden te werven. Ieder nieuw aangemeld lid ontvangt als dank een gratis doosje eieren.

Wilt u lid worden?

U kunt op de website uw gegevens invullen. Als u de eerstvolgende keer dat u op de boerderij komt uw bijdrage of uw betalingsbewijs meeneemt, krijgt u van de beheerder uw gratis eieren. Als lid heeft u bovendien nog meer leuke voordeeltjes. U en uw (klein)kinderen mogen voortaan gratis of met flinke korting naar de jaarlijkse evenementen zoals het eieren schilderen en het schapenscheerfeest. Hopelijk mag de kinderboerderij u als nieuw lid verwelkomen.