Boeken en platen in de kerk

Boekenmarkt-6292Lekker neuzen tussen de boeken/foto Ed Magielse
Boekenmarkt-6292

Lekker neuzen tussen de boeken/foto Ed Magielse

Wijk bij Duurstede, 30 november 2014. Gisteren werd in de Grote Kerk op de Markt de jaarlijkse grote boekenmarkt gehouden. De boekenliefhebbers konden in een bijna serene rust op zoek naar boeken en/of platen naar hun gading. Op deze boekenmarkt zijn ongeveer zo’n 20.000 boeken te vinden en ook de nodige lp’s, singeltjes en cd’s. Er werd flink gesnuffeld in de dozen met boeken en wie zijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen, kon alvast een stukje lezen bij een kop koffie of thee, in de daarvoor speciaal ingerichte koffiecorner.

Goede doelen

Deze boekenmarkt is een initiatief van de Hervormde Gemeente te Wijk bij Duurstede en de opbrengst van deze goede-doelen-markt gaat dit jaar naar de Stichting Vrienden van het E&E en naar de Voedselbank Wijk bij Duurstede. Boekenmarkt-6279Boekenmarkt-6280Boekenmarkt-6290