Verswinkel open Langbroek

Opening Versmarkt-8Blijdschap na het openen van de mini market aan de Langbroekerdijk/foto Ed Magielse
Opening Versmarkt-8

Blijdschap na het openen van de mini market aan de Langbroekerdijk/foto Ed Magielse

Langbroek, 27 november 2014. Afgelopen avond is onder grote belangstelling de nieuwe Verswinkel van de familie Aalbertsen in Langbroek geopend. De opening werd verricht door mevrouw Toos van Leeuwen. Mevrouw van Leeuwen was de echtgenote van Henny van Leeuwen, die vroeger altijd met de SRV-wagen door Langbroek reed. Ook was zij vroeger de buurvrouw van Wim Aalbertsen, die nu de Verswinkel heeft geopend. Wim hielp vroeger regelmatig mee om de wagen van Henny te vullen.

Blijdschap

Vele inwoners van Langbroek kwamen op deze gebeurtenis af, want er heerst veel blijdschap in het dorp, omdat er eindelijk weer een winkel is waar de dagelijkse boodschappen gehaald kunnen worden. Velen feliciteerde de familie Aalbertsen met hun prachtige nieuwe winkel. Om de opening een extra feestelijk tintje te geven, werd er voor alle aanwezigen een drankje geserveerd. Opening Versmarkt-2Opening Versmarkt-13Opening Versmarkt-17