Modern/Jazz voor beginners bij Levitas

streetdance levitasDe streetdancers van Levitas geven een show in het Revius

streetdance levitas

Levitas voegt een nieuwe dansdiscipline toe aan het aanbod

Wijk bij Duurstede, 27 maart 2014. Naast de populaire lessen streetdance, start Levitas Gym & Dance vanaf donderdag 3 april met een nieuwe discipline; ‘Modern/Jazz’. Dankzij tv-programma’s als ‘Junior Dance’ en ‘So you think you can dance’ is deze discipline de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. De lessen Modern/Jazz bij Levitas worden gegeven door Arja van de Broek.

Moderne/jazz dans

Arja is een bekende binnen Levitas; zij turnt vanaf haar 7e al een aantal jaren bij Levitas. Arja studeert op dit moment met veel plezier aan de Utrechtse Dansacademie. In de modern/jazz lessen worden elementen uit de moderne dans gecombineerd met die van de jazz dans. Het vloeiende en organische uit de moderne dans komt samen met de ‘swing’ en het expressieve van de jazzdans. Ritme en de basiscoördinatie zijn belangrijke elementen uit de jazz dans en zullen dan ook veel voorbij komen.

Gratis proeflessen

Met ingang van donderdag 3 april worden bovenstaande lessen gegeven in de danszaal van Squashcentrum CentreCourt aan de Karel de Grotestraat 1B. Dansers uit groep 6, 7 en 8 zijn van 18:00 tot 19.00 uur welkom en dansers uit groep 8 en klas 1/2 van het voortgezet onderwijs zijn welkom van 19.00 tot 20.00 uur. Lijkt het je leuk de lessen modern/jazz te volgen, stuur dan e-mailbericht met je naam en leeftijd erin. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan twee gratis proeflessen.