Vereniging Citymarketing presenteert website en actieplan

citymarketing

citymarketing

Wijk bij Duurstede, 17 maart 2014. Winkeliersvereniging Hart van Wijk, Stichting Klantenspaarpas en Cultureel Rondje, verenigd in de Vereniging Citymarketing Wijk bij Duurstede, praten op dinsdag 25 maart in Theater Calypso de Wijkse ondernemers bij over hun plannen om gezamenlijk de stadspromotie van Wijk bij Duurstede ter hand te nemen. De bijeenkomst begint om 20.15 uur.

Belangstellenden welkom

Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst zal onder andere de webportal worden gepresenteerd, waarmee de binnenstadspartijen Wijk bij Duurstede via het internet nader zullen gaan promoten. De officiĆ«le ingebruikneming zal in Calypso plaatsvinden. Maar ook het verdere actieplan van de Vereniging Citymarketing komt aan de orde.