Eenzijdig ongeval Geerweg

geerweg-002

geerweg-002

Wijk bij Duurstede, 1 maart 2014. Een bestuurster raakte vanmorgen op de Geerweg van de weg schampte een boom om vervolgens tegen de volgende boom hard te botsen.

Drassige bermen

Een medeweggebruikerster die de vrouw te hulp schoot parkeerde haar auto in de berm. Nadat de hulpdiensten waren gearriveerd heeft een toevallig passerende graafmachine haar auto uit de drassige berm getrokken.

Onbekende oorzaak

De bestuurster werd door het ambulance personeel uit haar auto geholpen en onderzocht in de ambulance. De lading van de auto was door de botsing door de hele auto tot aan de voorruit gevlogen. De aanwezige politieagenten regelden het verkeer en regelden vervoer voor de fors beschadigde auto. Naar de oorzaak van het ongeval doet de politie onderzoek.

geerweg-005

geerweg-006

geerweg-003