5000ste bezoeker Filmhuis Calypso

filmhuiscalypso

filmhuiscalypso

Wijk bij Duurstede, 28 februari 2014. Filmhuis Calypso in Wijk bij Duurstede verwacht op dinsdag 4 maart zijn vijfduizendste bezoeker te verwelkomen. Aan het begin van de voorstelling van ‘La Grande Bellezza’ wordt de gelukkige man of vrouw in de bloemetjes gezet.

Goede reputatie

Het filmhuis, een actieve groep filmgekken binnen het Calypso Theater die arthouse films vertoont, draait inmiddels zijn derde seizoen. Vooral de programmering van bijzondere titels heeft het filmhuis in relatief korte tijd in de regio een reputatie bezorgd; zelfs uit Houten en Odijk komen filmliefhebbers op de voorstellingen af. Een uitverkochte zaal is geen uitzondering meer. Voor de maanden maart en april staan ook weer prachtige films op stapel: 4 maart ‘La Grande Bellezza’, 18 maart ‘Philomena’, 27 maart ‘Hemel op Aarde’, 10 april ‘Inside Llewyn Davis’, 22 april ‘Enough Said’ en 29 april de reeds overdadig gelauwerde ’12 Years a Slave’. Bovendien komt het filmhuis op zondag 11 mei met iets bijzonders: een ontbijtfilm: de zondag beginnen met een goede film inclusief voorafgaand ontbijt. Meer nieuws over deze bijzondere actie volgt zeer binnenkort.