Wie wordt SVL clubman of -vrouw van het jaar?

DSCN1365Joke Aalbertsen is sportvrouw van SVL

DSCN1365

De clubvrouw van het jaar 2013. Wie is dit jaar de uitverkorene?

Langbroek, 30 december 2013. Zaterdagmiddag om 16.00 uur wordt bekend gemaakt welke SVL vrijwilliger wiens inzet in de afgelopen jaren wordt beloond met de Vrijwilligers trofee. SVL wordt gedragen en gevormd door ruim 250 vrijwilligers. Vorige week zaterdag werden ze allemaal uitgenodigd om in de kantine daarvoor beloond te worden met een heerlijke rollade als blijk van waardering vanuit de club. Daaruit blijkt dat SVL in Langbroek en daarbuiten gedragen wordt door hun inzet en de saamhorigheid in ons dorp vergroot en de sporters stimuleert. Zowel op het gebied van de Tennis, Gymnastiek en Badminton.

Plezier

En hoe is het anders mogelijk dat een dorp van ruim 2000 inwoners behoorlijk mee voetbalt in de eerste klasse. Het gebeurt wel, maar dan gaat de financiële vergoeding mee spelen, maar bij SVL beslist niet. Daar is het plezier in het spel en het met elkaar doen belangrijker. Ook de binding met het publiek is groot, zij zien de spelers als hun jongens. Bij diverse uitwedstrijden zien we meer Langbroekers langs de lijn staan dan van de thuisclub. Ook het tweede elftal timmert behoorlijk aan de weg door in de reserve hoofdklasse de naam SVL hoog te houden met tegenstanders als Ajax, IJselmeervogels, enz. Clubs die zich verbazen over onze prachtige accommodatie en ook over het spel van het tweede, waaruit Trainer Jan Gaasbeek al diverse jeugdspelers heeft geplukt voor het eerste.

Oliebolentoernooi

Verder is er zaterdag natuurlijk weer het Oliebollen toernooi. Dat begint ‘s morgens voor de jeugd vanaf de F tot en met de C pupillen om 10.00 uur. Om 13.00 uur wordt er gestart met de mixteams gevormd door de A en B jeugd, dames en heren. Je kan je nog opgeven via e-mail. Natuurlijk zijn er de hele dag oliebollen die uitnodigend op de tafel staan. Kom ook langs om te kijken wie dit jaar tot het Boegbeeld van SVL wordt verkozen.