Vier oud en nieuw met ’t Dorpsplatform

dorpsplatform

dorpsplatform

Langbroek, 30 december 2013. Kom op 21 januari ‘Oud en Nieuw’ vieren in het oude Dorpshuis van Langbroek samen met de leden van het Dorpsplatform. Aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur in het oude Dorpshuis te Langbroek. Deze avond is voor jong en oud.

Langbroek vroeger en nu

Het thema Oud en Nieuw is bewust gekozen om een ieder over het ‘oude’ maar ook over het ‘nieuwe’ Langbroek te informeren. Misschien bent u onlangs in Langbroek komen wonen en bent u benieuwd naar wat er vroeger in Langbroek te doen was en hoe Langbroek er toen uitzag? Zo is er deze avond een fotopresentatie, met daarin foto’s van Langbroek van vroeger en van nu. Deze presentatie wordt verzorgd door Jan van Capelle.

Onderwerpen

Tijdens deze avond willen wij als leden van het Dorpsplatform een aantal onderwerpen ter sprake brengen, zoals een beknopte samenvatting van Langbroek over het jaar 2013 en de plannen voor het jaar 2014. Tijdens deze avond willen wij verder informatie over de nieuwbouwprojecten en de daarbij behorende vorderingen graag met u/jullie delen. Ook zullen de wandelpaden in Langbroek en de “N227” ter sprake komen.