Sportief en gezellig

Superteam2013-2048Gezelligheid en sportiviteit tijdens de Superteamtoernooi/foto Ed Magielse

Superteam2013-2048

Gezelligheid en sportiviteit tijdens de Superteamtoernooi/foto Ed Magielse

Cothen, 29 december 2013. In de Rijnsloothal in Cothen zijn afgelopen vrijdagavond de jaarlijkse Superteam-wedstrijden weer begonnen. De teams bestaan voornamelijk uit vriendenclubjes en buurtverenigingen. In een prima ambiance worden er diverse sporten beoefend in een leuke en bovenal vermakelijke competitie, zoals zaalvoetbal, volleybal en jeu de boules. Want gezelligheid staat voorop.

Gezelligheid in donkere dagen

Tussen de wedstrijden door is er tijd om het vochtgehalte weer op pijl te brengen in de kantine en speelt een dj de hele avond muziek. Het Superteam-toernooi duurt nog tot maandagavond en wordt afgesloten met de befaamde touwtrekwedstrijden. Het beloven nog gezellige avonden te worden in de Rijnsloothal. De fotografen van ditiswijk.nl maken de komende dagen nog meer foto’s. Superteam2013-2027Superteam2013-2050Superteam2013-2054