Openbaar fractieberaad CDA

logo cda 600x450

logo cda 600x450

Wijk bij Duurstede, 28 december 2013. Op maandag 6 januari 2014 houdt de CDA-fractie, (Cothen,Langbroek, Wijk bij Duurstede) openbaar fractieberaad.

Sporthal De Horden

Dit fractieberaad is in Sporthal De Horden, Sluishoofd 1. De aanvang is 21.00 uur. (ivm. de nieuwjaarsreceptie van de gemeente aan het begin van de avond is de aanvang van de fractie vergadering verzet naar 21.00 u.) In deze vergadering bespreekt de CDA fractie de onderwerpen, die op de agenda staan voor de raadsvergadering van 7 januari 2014. Tevens worden diverse actuele onderwerpen, besproken. Belangstellenden zijn van harte welkom om over deze en andere zaken met de fractie van gedachten te wisselen. Het CDA zal verder graag luisteren naar een ieder die over een ander onderwerp met de fractie wil spreken.