Ditiswijk een jaar te kijk

13-01-01-0001- DSC9736ditiswijk een jaar te kijk 2013

13-01-01-0001- DSC9736

ditiswijk een jaar te kijk 2013

Wijk bij Duurstede, 27 december 2013. Traditiegetrouw stelde Kuifje, een van de vrijwilligers van ditiswijk.nl, weer een fotojaarverslag samen aan de hand van de nieuwsberichten die op ditiswijk.nl de revue passeerden in 2013. Mooie, emotionele, vrolijke, tragische en bijzondere gebeurtenissen, vastgelegd door de vrijwillige fotografen van ditiswijk.nl, geven een beeld van wat er het afgelopen jaar is gebeurd in Wijk, Cothen en Langbroek. En dat is veel!

Primeur

Gisterenavond werd de primeur van ‘Ditiswijk jaar te kijk 2013’ vertoond tijdens de laatste open tafel van het jaar. Vanaf vandaag kunt u het ook zien via ditiswijk.nl voor de Iphone en Ipad kunt u het zien in ons fotoarchief. Wilt u het fotojaarverslag in het groot zien? Kom dan naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Wijk bij Duurstede, want hier wordt het op het grote doek vertoond tijdens de Nieuwjaarsborrel.

Drukke week

Ook rondom de jaarwisseling is de redactie van ditiswijk.nl druk bezig. Zo doen wij natuurlijk weer verslag van de Nieuwjaarsduik bij de Gravenbol, maar gaan wij komende week ook over naar een bedrijvenpagina op Facebook, omdat wij te groot worden voor onze huidige Facebookpagina. Ook het eerste minder goede nieuws van 2014 is helaas al bekend. Na een proef van twee jaar gaat tot onze spijt de stekker uit ditiswijk.nl jong. Maar we zijn ervan overtuigd dat 2014 ook weer veel mooie dingen gaat brengen!