1e Halloween Fun Run

600-halloween-0331e Halloween Fun Run/Foto's: Marien Stoel
600-halloween-033

1e Halloween Fun Run/Foto’s: Marien Stoel

Wijk bij Duurstede, 31 oktober 2013. Verklede en geschminkte hardlopers van diverse hardloopgroepen renden vanavond van WC de Heul via de Zandweg naar het Kasteelpark waar zij werden verrast door plotseling opdoemende geesten en skeletten.

Halloween outfit

Angstaanjagende zombies en skeletten joegen vanavond argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf. Lopers in Halloween outfit startten na een korte warming up om 19.30 uur bij de Heul. De run voerde via de Zandweg naar het kasteelpark en was ongeveer 5 km lang. Onderweg werd er af en toe gestopt om de groepen weer bij elkaar te laten komen.

Spookachtig kasteelpark

In het kasteelpark waren de paden griezelig verlicht en klonken angstaanjagende geluiden. De hardlopers werden vanuit de bossen door griezelige geesten besprongen en aangeroepen. Na het tweede rondje in het park was de sfeer gemoedelijk en rende iedereen weer terug naar het startpunt. Foto’s zijn te zien in ons fotoarchief.