Aart van Veen lijsttrekker D66

aart-van-veen-d66

aart-van-veen-d66

Wijk bij Duurstede, 30 oktober 2013. De algemene ledenvergadering van D66 heeft op 28 oktober 2013 haar lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gekozen. De lijsttrekker is Aart van Veen; hij is sinds dit jaar voorzitter van D66 afdeling Wijk bij Duurstede.

Arie Brouwer, zittend raadslid, zegt blij te zijn met de nieuwe lijsttrekker. Dit biedt hem de gelegenheid om na de beĆ«indiging van zijn actieve loopbaan bij de politie ook bij D66 met pensioen te gaan. De afgelopen 3 jaar heeft Brouwer tot ieders tevredenheid D66 vertegenwoordigd in de gemeenteraad. D66 vindt het jammer dat Brouwer ervoor kiest om zijn politieke loopbaan te beĆ«indigen, maar heeft wel begrip voor zijn wens om het eens “wat rustiger aan te gaan doen”.