Bijbelonderwijs bij de Rivier gemeente

De rivier

 

De rivier

Wijk bij Duurstede, 30 september 2013. Schrijver Jaap Bönker geeft donderdag 3 en zondag 6 oktober bijbelonderwijs in Wijk bij Duurstede. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze avond en ochtend. De toegang is vrij. Locatie: basisschool de Regenboog, Dukdalf 28. Aanvang 19.30 uur op donderdag en 10.30 uur op zondag.

Jaap Bönker

Jaap Bönker is schrijver van een vijftal boeken en betrokken bij de Arabische Wereld Zending. In deze functie heeft hij al veel van de wereld gezien en meegemaakt. Hij is een echte bruggenbouwer tussen mensen met verschillende achtergronden. Hij heeft zo’n 40 landen bezocht en spreekt regelmatig in Nederland en het Midden-Oosten. Donderdagavond 3 oktober en zondagochtend 6 oktober komt hij twee keer naar Wijk bij Duurstede. Hij bespreekt donderdag het onderwerp ‘Macht en manipulatie binnen de Kerk’. En zondag spreekt hij over ‘de Naam van de Heer’. Beide bijeenkomsten worden gehouden in basisschool de Regenboog, Dukdalf 28, Wijk bij Duurstede. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij. Kom en neem ook anderen mee. Kijk voor meer informatie op de website.