Nieuwe groepen jongensturnen Levitas

boiBoi van Haarlem plaatste zich voor de halve finale van het NK

boi

Steeds meer jongens gaan turnen bij Levitas

Wijk bij Duurstede, 29 september 2013. Vanwege de grote aanloop aan het begin van het seizoen bij het jongensturnen komen er per 1 oktober extra lessen voor recreatief turnen voor jongens. De groei zette zich vorig jaar al in en heeft ongetwijfeld te maken met het succes van Epke Zonderland. Sinds Epke hoeft Levitas niet meer aan jongens uit te leggen wat turnen is.

Groepen

De jongste jongens uit groep 3 en 4 turnen op maandag van 17.30 uur tot 18.30 uur. De jongens vanaf groep 5 tot en met 8 trainen bij de wedstrijdtrainer Michiel op vrijdag van 16.00 – 17.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ook uren voor het wedstrijdturnen zijn aan het begin van het seizoen al uitgebreid. De jongens bij Levitas turnen nu variërend van 1 uur voor de recreatieve turner tot 5,5 uur voor de wedstrijdturners die in de landelijke competitie uitkomen. Trainingskampen en turnhaltrainingen komen er dan nog bij. Het aantal uren training voor jongens is daarmee gestegen tot 12 uur per week. Meer informatie leest u op de website van Levitas.