Dorsteti MD2 wint uitwedstrijd

Md2 29-09-2013Dorsteti Md2 heeft weer gewonnen

Md2 29-09-2013

Dorsteti Md2 heeft weer gewonnen

Wijk bij Duurstede, 29 september 2013. Wederom een prachtige dag om een wedstrijd te spelen! Met maar liefst 9 auto’s vol supporters en 15 meiden rijden we naar IJsselstein. Ook vandaag blijkt maar weer dat er meerdere wegen naar IJsselstein leiden. Maar uiteindelijk zijn we er allemaal. In de kleedkamer de korte voorbespreking, wat de meiden erg leuk vinden. Lisa wordt aangekleed om te keepen en Evi die de aanvoerder is vandaag, doet de warming up.

Niet heel sterk

Vervolgens gaan we het nieuwe waterveld op en na het tossen, gaan we van start. IJsselstein krijgt de bal uit. Maar wij pakken de bal af en scoren binnen de eerste minuut de 0-1! Toch zijn wij niet heel sterk. Er zijn wel leuke acties te zien, maar er is ook veel balverlies. Toch is er ook nog een doelpunt wat afgekeurd wordt, was wel mooi…maar ja. Met de rust staat het 0-2!

Beslissingswedstrijd

In de rust komen we even bij elkaar en als wij weer opgesteld staan, gaan de sproeiers aan. Dus nog maar even wachten. Wij krijgen de bal uit en zorgen dat we een aantal corners krijgen. Dat lukt. We scoren de 0-3! Het spel gaat wat heen en weer. Langs de lijn horen de vele supporters juichen en klappen. Zowel van de tegenpartij als onze supporters. Nog een laatste actie, mooi langs de lijn wordt de bal gespeeld, komt in de cirkel en……ja……in de laatste seconde nog een doelpunt van ons, 0-4! We staan in deze voorcompetitie strak 2e, met nog een wedstrijd te gaan. Dan worden we heringedeeld voor de najaarscompetitie. Op naar de laatste beslissingswedstrijd. Zaterdag 5 oktober, thuis tegen Baarn om 10.15 uur!