Vrouw rijdt sloot in

N227 vrouw in slootVrouw rijdt door nog onbekende redenen in sloot/Foto: Marien Stoel
N227 vrouw in sloot

Vrouw rijdt door nog onbekende redenen in sloot/Foto: Marien Stoel

Wijk bij Duurstede, 30 juli 2013. Om nog onbekende redenen raakte vanmiddag een vrouw met haar vervoermiddel naast het fietspad van de N229 en vervolgens in de 1 meter lager gelegen sloot.

Automobilisten helpen

Passerende automobilisten die het voorval zagen gebeuren parkeerden hun auto’s naast de busbaan, staken de N229 en het fietspad over om de vrouw uit de sloot te halen. Nadat de vrouw op het droge en naar boven was geholpen en haar hondje veilig aan de riem toe zat te kijken arriveerden de hulpverleners.

Hulpverleners

Politie en een Rapid Rsponder waren als eerste ter plaatste. Terwijl de ambulancebroeder het slachtoffer verzorgde, samen met de te hulp geschoten automobilisten, regelde de politie het verkeer. Omdat de vrouw voor onderzoek naar het ziekenhuis moest werd een ambulance opgeroepen.

Werklieden

De politie vroeg de iets verderop met kabels bezig zijnde werklieden om hen te assisteren om de driewieler vanuit de sloot naar boven te halen om deze vervolgens samen met de hond bij het huisadres van de vrouw af te leveren.

600-glvs-hm17

600-glvs-hm18