Brand in de Regenboog

DSC 2372de brandweer had de brand snel onder controle

DSC 2372

de brandweer had de brand snel onder controle

Wijk bij Duurstede, 30 juli 2013. Vanavond om 20.54 uur werd de Wijkse brandweer gealarmeerd met de melding ‘Brand Onderwijs Waag’. Alerte bewoners van de Waag hadden rook zien komen uit de achterkant van basisschool de Regenboog.

Snel geblust

Er was een brandlucht te ruiken in de omgeving van de school. Het dakschot onder de dakrand was flink zwartgeblakerd. Enkele brandweerlieden zetten de spuit op de plaats waar de rook vandaan kwam, terwijl anderen zich via een raam aan de voorzijde van het pand de toegang verschaften. De brandweer had de brand snel onder controle. De oorzaak was bij het publiceren van dit artikel nog niet bekend. 

DSC 2374DSC 2376DSC 2378