Haag Hordenboomgaard gesnoeid

hordenboomgaard snoeien3er werd keihard gewerkt door de vrijwilligers

hordenboomgaard snoeien3

er werd keihard gewerkt door de vrijwilligers

Wijk bij Duurstede, 29 juli 2013. Vorige week dinsdagochtend (’t was warm tot zeer warm) zijn leden van de werkgroep Landschapsbeheer van Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede (VNMW), met assistentie van Hordenboomgaard- vrijwilligers, de meidoornhaag rond de hoogstamboomgaard professioneel gaan aanpakken.

Lof voor vrijwilligers

Het resultaar was veel snoeisel, onkruid en weer prachtig zicht op de hoogstamboomgaard. Helemaal rondkomen lukte niet, deze week volgt de afronding. Met als innerlijke versterking liters water, bekers koffie en koeken, werd het een fijn en uiteraard voldoening gevende aktie. De landschapsbeheer-ploeg, die de gemeentelijke haag heeft geadopteerd, krijgt dan ook alle lof (en ongetwijfeld ook appels) van de Hordenboomgaard vrijwilligers.

hordenboomgaard snoeien1hordenboomgaard snoeien2