Bijeenkomst over Wijks webportaal

website CMde vereniging Citymarketing maakt een wijks webportaal voor ondernemers

website CM

Wijk bij Duurstede, 2 juli 2013. De Vereniging Citymarketing presenteert op maandagavond 8 juli in theater Calypso een webportaal. Dit is de aftrap van de activiteiten van de gisteren opgerichte Vereniging Citymarketing voor aanwezigheid van ondernemend Wijk op internet. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom om van de vergevorderde plannen kennis te nemen.

Welkominwijkbijduurstede.nl

Een van de concrete doelen is het webportaal ‘welkominwijkbijduurstede.nl’ dat aan de gemeentesite gekoppeld zal worden. Daarnaast zullen gastsprekers meer vertellen over (online) ontwikkelingen in de detailhandel, het opzetten van webshops en het beheer en de marketing daarvan. De Vereniging Citymarketing Wijk bij Duurstede is een samenwerking van de ondernemersverenigingen van de binnenstad: Hart van Wijk, Klantenspaarpas, Horeca Nederland en het Cultureel Rondje. Alle activiteiten van de vereniging zijn te volgen op Facebook.