Pieter de Kort voorzitter Citymarketing Wijk

PdeKortPieter de Kort wordt voorzitter van de vereniging Citymarketing

PdeKort

Wijk bij Duurstede, 14 juni 2013. De Vereniging Citymarketing Wijk bij Duurstede i.o. heeft Pieter de Kort gekozen als haar voorzitter. Pieter de Kort is in het dagelijks leven werkzaam als bestuursvoorzitter van de Rivas Zorggroep. Hij studeerde bedrijfskunde en is een zeer ervaren adviseur en bestuurder. Dit laatste was dan ook doorslaggevend bij de keuze.

Pieter de Kort

Pieter woont al 15 jaar met erg veel plezier in Wijk bij Duurstede en geeft aan het leuk te vinden iets te kunnen bijdragen om de mooie stad zijn karakter te kunnen laten houden en toch met de tijd mee te gaan. Vereniging Citymarketing Wijk bij Duurstede is een samenwerking tussen:

  • Stichting Cultureel Rondje
  • Koninklijke Horeca Nederland afdeling Krommerijn
  • Stichting Klantenspaarpas
  • Winkeliersvereniging Hart van Wijk