Verslag Schietvereniging 28 Februari 2013

schieten

schieten

Langbroek, 28 februari 2013. Jos van de Waerdt schiet een persoonlijk record. Bij het opgelegd schieten werd Gerard Blom eerste met een geweldige score van 91 punten. Op de voet gevolgd door Ton Wagensveld, die tweede met een prachtige score van 90 punten. Teus Bleijenberg werd derde met een prima score van 87 punten.

Bij het knielend eindigde Jochem Pouw op de eerste plaats met een prachtige score van 92 punten. Gevolgd door Teus Bleijenberg die tweede werd met ook een prachtige score van 90 punten. Harry van Woudenberg werd derde met een prima score van 87 punten.

Jeugd

Bij jeugd pistool werden beide nieuwkomers Julian Achterberg en Cornel Roelofse eerste met een goede score van 71 punten. Gijsbert de Kruif werd tweede met 69 punten. Benjamin Muis werd derde met 58 punten.

Bij de jeugd werd Esmee van de Geer eerste met een geweldige score van 90 punten Robin Jacobs werd tweede met een prima score van 87 punten. Nieuwkomer Jos van de Waerdt werd derde met 71 punten en een persoonlijk record.

Senioren

Bij het staand schieten werd Rino van Dijk eerste met een prachtige score van 92 punten. Roland Koopman werd tweede met een prima score van 88 punten. Lesley Peijsel werd derde met een score van 72 punten.

Bij het Pistool schieten A werd Sjef de Gier eerste met een prachtige score van 89 punten. Kristel Heij werd tweede met een prima score van 86 punten. Gerard Blom werd derde met een goede score van 84 punten. Bij het pistool schieten B werd Wijnie Hoogland eerste met een prima score van 78 punten.