Tuinhuisje/kas brandt af

volkstuinen 014 als slim object1Er blijft niet veel over van het 'tuinhuisje/kas/Foto's: Marien Stoel
volkstuinen 014 als slim object1

Wijk bij Duurstede, 28 februari 2013. Rookwolken van ver te zien vanmiddag net na 17.00 uur boven het volkstuinencomplex aan de Middelweg-Oost. Er was een tuinhuisje/kas door nog onbekende oorzaak in brand geraakt en ging volledig verloren.

Geen persoonlijk gevaar

Het complex was bijna verlaten zodat er voor mensen geen gevaar was. Voor een huisje/kas die vlak naast het brandende huisje staat was dit anders. Deze had al aan het dak vlam gevat. De brandweer doofde eerst het brandje dat was overgeslagen en bluste vervolgens het bijna uitgebrande tuinhuisje die als verloren kan worden beschouwd.

volkstuinen 004 als slim object1

volkstuinen 022 als slim object1

volkstuinen 024