Lezers post: Tien procent naar het goede doel

cothen euDe website van Cothen.eu

cothen eu

Vorige jaar Maart ben ik gestart met de site over Cothen.

In eerste instantie was het helemaal niet mijn bedoeling om hier “iets aan over” te houden. Het was (en is) gewoon hobby. Op een later moment kwam toch de gedachte om wat inkomsten te genereren. Ik heb wat adsense op de site staan en bied ondernemers tegen een geringe vergoeding een plaatsje op de site. Voor € 19,- een jaar lang op de site. Daarnaast maak ik dan nog geregeld reclame op de facebook. Nog weer later had ik bedacht om ruim 10% van de inkomsten die ik hiermee genereer te doneren aan een goed doel. Dit goede doel moet liefst een binding hebben met Cothen. Van elke € 19,- gaat er € 2,- naar het goede doel. Daarnaast nog 10% van de adsense inkomsten.

Afgelopen jaar was dit Stichting Stef van Rijn. Deze heb ik een bescheiden bedrag van € 45,- kunnen schenken aan het einde van het jaar. Dit jaar is de keuze gevallen op SOK kindervakanties

Ik heb een zeer leuke enthousiaste reactie gehad van deze stichting. Heel erg leuk! Gezien het feit dit mijn eerste volledige jaar word, hoop ik op een iets hoger bedrag voor dit goede doel.