Voorleesfeest in de bibliotheek

bieb voorlezen4Boekenfeest in de bibliotheek/foto Frank Rigtering

bieb voorlezen4

Wijk bij Duurstede, 31 januari 2013. Het afwisselende weer was voor kinderen geen reden om thuis te blijven. Samen met hun (groot)ouders kwamen kinderen naar de voorlees middag in de bibliotheek van Wijk bij Duurstede.

Feest

Voorlezen is belangrijk voor kinderen en deze voorlees middag is vanuit de nationale voorleesdagen 2013 georganiseerd. In de bibliotheek was het een feest, na het voorlezen uit het prentenboek Nog 100 nachtjes slapen ging het feest verder. Kinderen kregen een feest muts, drinken en een lekkernij en mochten daarna meewerken aan een feest slinger. Het thema van het voorleesboek werd op deze manier schitterend uitgevoerd.  

bieb voorlezen1bieb voorlezen2bieb voorlezen3