De Wijkse ijsbaan is geopend

opening ijsbaanIedereen is welkom op de Wijkse ijsbaan/foto Marien Stoel

opening ijsbaan

Wijk bij Duurstede, 19 januari 2013. Dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers is de Wijkse ijsbaan aan de stadshaven een feit. Gisterenmiddag werd de ijsbaan, in bijzijn van wethouder Carel van Gelder, officieel geopend. Alhoewel de eerste schaatsers donderdagmiddag al werden gesignaleerd op het ijs. De ijsbaan is een idee van Suleika Bouma, een cadeau van kringloopwinkel Nogges aan de Wijkse bevolking. De stichting WijkNogLeuker hielp bij de realisatie.

Openingstijden

De Wijkse IJsbaan heeft vaste openingstijden, dit om de omwonenden niet teveel overlast te bezorgen:

 

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.
  • Woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.

Genieten

Voorlopig blijft het koude winterweer aanhouden, dus kan Wijk nog genieten van de schaatsbaan, met koek en zopie. Foto’s staan op onze Facebook pagina, waar ook een link te vinden is naar het fotoalbum van Tom Moerenhout.