Open brief Swillens

2012-07-27-prijs-kermisGelukkige winnaars (Erik Hartman) loterij gehouden tijdens de kermis
2012-07-27-prijs-kermis

Wijk bij Duurstede, 30 juli 2012. Eén van de talloze activiteiten op de Wijkse kermis was de verloting van maar liefst 80 prijzen, geschonken door de Wijkse winkeliers. Een initiatief van de werkgroep kermis die bestaat uit Saskia Kosterman, William de Rooij, Joost Vernooy, Marco van Impelen, José van Ingen en André Vonk van de Kermisgids. Vrijdagavond om 19.30 uur vond de trekking van de prijzen plaats. Deelnemende winkeliers hadden lootjes meegegeven bij de aankopen die in hun winkel gedaan werden.

Prijsuitreiking

Samen met Sakia en José brachten we de prijzen aan de “man”. Ruim honderd mensen waren bij de trekking aanwezig en namen met een brede lach de prijzen in ontvangst. Ik moet zeggen, die brede lach was wel heel terecht, want de prijzen logen er niet om. Vrijwel alle winkeliers uit ons mooie stadje hadden zich (alweer) van hun beste kant laten zien. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel mooie prijzen bij een verloting voorbij heb zien komen. Ronduit puik. Volgend jaar gaan we voor meer publiciteit zorgen, de loterij verdiend dat. Nu spreek ik mijn waardering uit voor uw gulle bijdrage beste winkeliers, complimenten!