Country blues bij het kasteel

120729-zondagmiddagconcert027Anke Amgel speelde vanmiddag op het kasteeleilang/Foto's: Marien Stoel
120729-zondagmiddagconcert027

Wijk bij duurstede, 29 juli 2012. Een half uur later dan geplanned, door een zoekgeraakte koffer op het vliegveld, genoten vanmiddag meer dan honderd belangstellenden op het kasteeleiland van de “Country Blues” die ten gehore werd gebracht door de Wijkse Anke Angel en de Oostenrijkse Robert Shumy.

Zondagmiddagconcert

Het zondagmiddagconcert werd georganiseerd door Stichting WijkNogLeuker in samenwerking met Kasteel Cultureel. De Wijkse Anke Angel en de Oostenrijkse ‘finger-picking’ gitarist Robert Shumy lieten individueel maar ook samen horen wat zij in hun mars hebben. Blues, country, western swing, ragtime, rock ‘n’ roll en boogiewoogie het kwam allemaal voorbij. Het publiek genoot met volle teugen bij een drankje en een heerlijke zonnetje van Anke en Robert Shumy die er een mooi optreden van maakten. Een fotoimpressie werd gemaakt door Tom Moerenhout.

120729-zondagmiddagconcert009

120729-zondagmiddagconcert011

120729-zondagmiddagconcert017